InvestEngine Review – Är det värt att investera?

InvestEngine Review – Är det värt att investera?

Om du är nybörjare i investeringsvärlden kanske du vill lära dig mer om InvestEngine. De erbjuder billiga hanterade plånböcker eller så kan du skapa dina egna. InvestEngine balanserar automatiskt din portfölj för att passa dina investeringsmål. Om du blir skrämd av denna process kan de hjälpa dig att övervinna dessa rädslor. Läs mer om InvestEngines tjänster i den här artikeln. Men se till att läsa dessa punkter innan du investerar.

InvestEngine är en lågkostnadsinvesteringsplattform

InvestEngine erbjuder en gratis app för iPhone- och Android-användare och är förvånansvärt enkel att använda. Webbplatsen är lättnavigerad och funktionell, och applikationen är mycket enkel att använda. Appen är väldigt enkel att designa och betonar analyser, transaktioner och kundservice. Det finns bara 13 användarrecensioner, men de flesta är positiva. InvestEngine har inga utträdesavgifter, vilket är trevligt eftersom det låter dig flytta runt dina pengar fritt.

InvestEngine har tre typer av konton, inklusive ett för företagare. Du kan välja en gör-det-själv- eller hanterad portfölj baserat på din risktolerans och investeringsmål. Det erbjuder också tillväxt- och inkomstportföljer. Varje portfölj balanseras automatiskt, vilket gör att du kan investera dina pengar ordentligt. InvestEngine har ett team av erfarna och engagerade rådgivare som hjälper dig att komma igång, oavsett om du är en amatör eller en professionell investerare.

Erbjuder förvaltade portföljer

Om du blir skrämd av att investera kan ditt bästa alternativ vara att registrera dig för en förvaltad portfölj via en investeringsplattform som InvestEngine. Dessa plattformar tillåter investerare att investera i en mängd olika ETF:er som inkluderar aktier, obligationer och metaller. Genom att låta användare välja vilken typ av portfölj de vill ha, har InvestEngine gjort det enkelt att investera utan stress och ångest att försöka hantera alla detaljer på egen hand.

InvestEngine tar 0,25 % av din portföljförvaltningsinvestering åt dig, vilket är en av de lägsta avgifterna för någon av dessa investeringsplattformar. Denna avgift reduceras avsevärt ju större belopp du investerar och InvestEngine tar ut ännu lägre avgifter för förvaltade portföljer över 100 000 PS. Andra investeringsplattformar erbjuder liknande tjänster som Nutmeg och Moneyfarm. Kom dock ihåg att traditionella finansiella rådgivare vanligtvis tar ut en hög andel av det investerade beloppet.

Låter dig skapa din egen portfölj

Om du letar efter en portföljplattform som låter dig anpassa varje aspekt av den, behöver du inte leta längre än till Jimdo. Denna plattform är perfekt för kreativa typer och är tillräckligt flexibel för att tillgodose alla typer av portföljer. Du kan till och med välja dussintals olika exempel för att inspirera dina skapelser. Här är några tips för att designa en portfolio på Jimdo:

Använd rätt mall. Välj en attraktiv mall för din portfölj. Se till att det passar den typ av proffs du är. Till exempel, om du är en fotograf, bör din portfolio innehålla bilder på ditt arbete. Se till att inkludera kontaktinformation så att potentiella kunder kan kontakta dig. En gratis mall finns tillgänglig från W3Schools Spaces. Att använda CSS, HTML och JavaScript är ett bra ställe att börja. Snart kommer du att kunna skapa din egen webbplats med bara några få klick.

Den balanserar automatiskt din portfölj för att hålla den i linje med din investeringsplan

. kunna investera i olika tillgångsslag. Automatisk ombalansering av tillgångar minimerar risken och ökar chanserna att nå finansiella mål. Det gör den genom att automatiskt sälja tillgångar som har ökat i värde och köpa de som har minskat i värde. Denna process ger portföljdiversifiering, vilket minskar risken att förlora pengar. Det kan också hjälpa dig att uppnå dina investeringsmål genom att minimera skatter.

Ombalansering är nödvändig när tillgångsallokeringen avviker från målallokeringen. Till exempel kan målfördelningen vara 60 % aktier och 40 % obligationer. Ombalansering är nödvändig om tillgångsallokeringen flyttas 10 % eller mer från målallokeringen. Annars är det slöseri med tid och pengar. En plånbok som bara lutar 1 % behöver inte balanseras om.

InvestEngine

-handelskontoDeras låga minimiinvestering är ett plus och företaget tar ingen utträdesavgift. Uttag är också gratis och kunder kan ta ut upp till 85 000 PS oavsett anledning. Ett företagskonto kommer också att finnas tillgängligt inom kort. Den här tjänsten har fått betyget 4,6/5 av användare. Företaget har ett supportteam baserat i Storbritannien. De kan kontaktas via e-post, telefon eller onlineformulär.

Företaget erbjuder även ett företagskonto, vilket är perfekt för företag med överskott av kontanter. Ett företagskonto låter dem investera sina vinster i ETF:er och potentiellt tjäna högre avkastning. InvestEngine tillhandahåller också detaljerad ETF-information, inklusive tidigare resultatdiagram och fullständiga beskrivningar. Den innehåller också viktig information för investerare, inklusive faktablad och dokument. Företaget förser även företagare med tips och artiklar om hur man gör smarta investeringar. Den här tjänsten är dock inte för alla.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Tech